Body To Body Massage

Starmassage Masseuse Masseuses Erotisch Erotische Massage Seks Sex Intiem Salon Happy End Star Hengelo

Laat je heerlijk verwennen met een erotische body-to-body massage. Je ligt daarbij op een massagebank en wordt gemasseerd door de masseuse. Jullie zijn daarbij allebei naakt. 

Op weg naar de massagekamer vraagt de masseuse of je iets wilt drinken. Iets fris of een kop koffie, het “is van de zaak”. Dus ontspan je maar lekker en volg haar naar de kamer.

Op de kamer gaat de deur op slot en kleden jullie je beiden uit. Dan ga je op de massagebank liggen en doet de masseuse de rest. Tijdens de massage kun je aangeven wat je wel en wat je niet lekker vindt.

Een gesprekje is ook niet erg. Sterker nog, dat vind de masseuse zelfs leuk.

De masseuse gebruikt haar hele lichaam om jou te masseren. Het is namelijk body-to-body massage, oftewel met het hele lichaam! Haar handen en borsten over jouw lichaam, tot je klaarkomt.

Er wordt een neutrale, geurloze olie gebruikt tijdens de massage. Dat maakt het masseren prettiger, en kan de masseuse met haar naakte lichaam over dat van jou glijden.

Je kunt ook in bad, samen met de masseuse. Samen lekker weken in het warme geurende water voor de body-to-body is de perfecte manier om eens lekker te ontspannen.